Tussenstop in Ober Österreich
20 november 2025 - Piberbach, Oostenrijk
Martina kwam voorrijden. Als enthousiaste wandelaar stelde ze voor om eerst naar een mooi meer te gaan voor een rondwandeling. We kochten wat broodjes voor onderweg en ze bracht ons naar een gebied waar ze zelf was opgegroeid. Er lag al een klein laagje sneeuw dus dat werd sneeuwballen gooien.
Thuis gekomen maken we kennis met Klaus, haar man. Dus ja, twee Klazen. We hadden uit Moldavië een fles wijn in de rugzak voor speciale gelegenheden dus die kwam goed van pas.
Gelukkig waren er nog een paar flessen en lekker eten dus het werd heel gezellig. Vermoeid doken we ons bed in. Martina woont prachtig in een gehucht in de middle of nowhere dus het was hier ongelooflijk stil.
De volgende dag vroeg op want er moet weer gehiked worden. Na een stevig ontbijt rijden we in een uur tijd naar de Traunsee. Onderweg pikken we nog een vriendin op. Oostenrijk is natuurlijk een prachtig land om te lopen en het witte laagje sneeuw geeft een gouden randje rond de dag. De foto's zeggen genoeg.
Vandaag kwam het afscheid. We zitten in de trein richting Groningen en vanavond zijn we weer thuis. Met dank aan iedereen die er bij was om onze reis tot een prachtig avontuur te maken en alle volgers van deze app. Tot de volgende keer.

Het was weer mooi en genieten
Groetjes Kees en Gea
Tot dan!